Instagram logo

Niinsky in business

Niinsky en Femmes du Sud hebben een unieke collectie zakelijke kleding. Een kledinglijn voor de moderne zakenvrouw die weet dat de juiste presentatie er zéker toe doet. Mooie wollen jasjes en broeken die naadloos passen bij de rest van onze collectie. Zo is het mogelijk om een duurzame garderobe op te bouwen die geschikt is voor zakelijk en voor vrije tijd.

Handwerk uit Europa

Wij zijn betrokken bij de ateliers waarmee we werken. Gelukkig hebben we geen grote Femmes du Sud fabriek aan het andere eind van de wereld. Wij kiezen voor vakmanschap en handwerk uit Europa. We laten alles maken van natuurlijke, zachte materialen. Met oog voor details die het verschil maken en heel veel liefde voor eerlijk vakmanschap en handwerk uit Europa. We geloven heilig in duurzaamheid. Voor ons is duurzaam dat we in Europa produceren, dat onze kleding lang mee gaat, dat iedere nieuwe collectie aansluit op de vorige collectie. Daar zijn we trots op.

 

Online bij Niinsky
Samen zoeken naar combinaties waarin jij je goed voelt, past in onze optiek niet met een webshop. Dat neemt niet weg dat wij je online wel kunnen helpen. Zie je op onze website of facebookpagina iets wat je aanspreekt, bel ons gerust zodat we kunnen kijken hoe we het jou gemakkelijk kunnen maken.


Openingstijden
Maandag van 13.00 - 17.30 uur
Dinsdag van 10.00 - 17.300 uur
Woensdag van 10.00 - 17.30 uur
Donderdag van 10.00 - 17.30 uur
Vrijdag van 10.00 - 17.30 uur
Zaterdag van 10.00 - 17.00 uur

Niinsky Damesmode
Sint Jacobstraat 5
8911 HR Leeuwarden
Telefoon (058) 213 58 15
info@niinsky.nl


Klik hier voor
onze merkenDe tekst "trek iets positiefs aan, dat past altijd..." is (c) copyright ZinVol   |   Privacy statement

Annette Görtz
Bianca van Leur shawls
Chie Mihara
Cloé Stora
Femme du sud
GEM-Kingdom
Handgemaakt servies Lilo
Humanoid
Hestra gloves
Inti handmade knitwear
Keecie
Milestone
Moma
Rundholz
Style Butler
Studio Ruig
Transit